Ik doe me schort weer om, het is bijna weer tijd voor die zomer BBQ!!

Je hebt niet veel van ons gehoord de afgelopen tijd, alhoewel we wel leuke plannen hadden voor de winter maar die werden ook voor ons bemoeilijkt door de Corona maatregelen. Daarom hebben wij de winter periode vooral gebruikt om te experimenteren (me schort was dus wel om ;-)) met nieuwe marinades en vegan recepten om jullie te verassen de komende maanden.
Wat kun je verwachten? Meer vegan BBQ lekkernijen en meer visproducten in een heerlijke Caribische marinade en een aantal samengestelde pakketten om het kiezen makkelijker te maken.
De vegan burger, al zeg ik het zelf, het is gewoon superrr lekker! Het is een mix van bonen, kikkererwten en meer plant-based producten. Echt geen vegetarische slager nodig, sorry.
Meat lovers, probeer de ribs….switi!! Zoals beloofd vanaf 1 april in het assortiment.
Ik heb er zin in! Hoop jij ook. Lekker eten met vrienden en familie. En als het even kan met een grotere groep dan 4 man. Wat de regels ook zullen zijn, de zon gaat sowieso schijnen en die barbecue kan zeker aan. Dus steek hem aan!

De winter is in aantocht maar dat wil niet zeggen dat wij in de winterstand gaan Wij zijn vol enthousiasme bezig met het testen en voorbereiden van nieuwe pre-made BBQ producten. Er komt een nieuw, nog iets specialere categorie; wij noemen het de “C&G Specials”. Uiteraard weer Caribisch en een smaak sensatie waar je U tegen zegt! Er komen nieuwe vleessoorten, waaronder picanha en lamskroontjes, maar ook een nieuwe gamba variatie. Gedurende de winter zult u een aantal nieuwe producten voorbij zien komen en zou u zelfs een poging kunnen wagen om ze te bereiden. Chef Brian doet alles uit de doeken. Hou onze Instagram en Facebook in de gaten. So so lobi! 🔥

We krijgen de vraag wel vaak: Pre-made? Hoe bedoel je? Ik bedoel: We hebben al het werk, dat vooraf gaat aan een barbecue, al voor je gedaan. En als je vroeger je BBQ vlees bij de Appie haalde, heb je nu een beter alternatief. Al onze vlees, gamba’s en vegan producten zijn gereed om direct op de barbecue te doen. Je hoeft echt niks toe te voegen. Het enige wat je wel moet doen, is het pakje open knippen. Alle marinades waar het vlees en de gamba’s mee zijn gemarineerd, zijn gemaakt door Chef Brian. Denk aan de Curry marinade, voor de Boneless curry chicken. Of de Black mamba marinade voor de Black mamba gambas. En laat mij toch ook even de China boy marinade in de spotlight zetten voor de Kalfsribs, die is echt bijzonder lekker. Alle ingrediënten zijn vers, lactosevrij en vaak glutenvrij. Alle vlees en gamba’s worden minimaal 24 uur ingetrokken in de marinades en vacuüm verpakt. Je hoeft echt alleen het pakje open te maken en het vlees op BBQ te gooien. Dus pak gewoon die shine! www.chickenandgambas.nl/shop