Bavette. Mals. Rood. En toch met een Caribische smaak.

Bavette is vlees dat op je tong smelt. Caribische mensen zullen hier niet zo snel voor kiezen...wij zijn niet zo van rood vlees, maar dit heerlijke stukje vlees is rood toch wel het allerlekkerst.
Chef Brian heeft 2 Caribische bavette varianten bedacht die je toch echt een keer moet proberen:
1. Green herbs bavette (meest besteld). De green herbs marinade is een marinade gemaakt van heel veel groene kruiden, knoflook, lime en heeft een heel licht pitje.
2. Jerk bavette. Jerk ken je misschien wel van de Jerk chicken. De Jerk marinade is een marinade van kruiden, specerijen, knoflook, azijn en een portie madam jeannette.
Bavette vlees is mals en heel mooi van structuur. Bavette is zelfs zo mals dat het rauw gegeten wordt. Persoonlijk niet mijn ding, maar doe hem sowieso niet te lang op de barbecue!
Een paar minuten grillen. Done! Belangrijk is dat je het vlees tegendraads snijdt om de malsheid te behouden.
Check de bavette producten in onze webshop: https://www.chickenandgambas.nl/Shop/Ribs-wings-&-more-c50158151
So so lobi,
Chef Brian

De winter is in aantocht maar dat wil niet zeggen dat wij in de winterstand gaan Wij zijn vol enthousiasme bezig met het testen en voorbereiden van nieuwe pre-made BBQ producten. Er komt een nieuw, nog iets specialere categorie; wij noemen het de “C&G Specials”. Uiteraard weer Caribisch en een smaak sensatie waar je U tegen zegt! Er komen nieuwe vleessoorten, waaronder picanha en lamskroontjes, maar ook een nieuwe gamba variatie. Gedurende de winter zult u een aantal nieuwe producten voorbij zien komen en zou u zelfs een poging kunnen wagen om ze te bereiden. Chef Brian doet alles uit de doeken. Hou onze Instagram en Facebook in de gaten. So so lobi! 🔥

We krijgen de vraag wel vaak: Pre-made? Hoe bedoel je? Ik bedoel: We hebben al het werk, dat vooraf gaat aan een barbecue, al voor je gedaan. En als je vroeger je BBQ vlees bij de Appie haalde, heb je nu een beter alternatief. Al onze vlees, gamba’s en vegan producten zijn gereed om direct op de barbecue te doen. Je hoeft echt niks toe te voegen. Het enige wat je wel moet doen, is het pakje open knippen. Alle marinades waar het vlees en de gamba’s mee zijn gemarineerd, zijn gemaakt door Chef Brian. Denk aan de Curry marinade, voor de Boneless curry chicken. Of de Black mamba marinade voor de Black mamba gambas. En laat mij toch ook even de China boy marinade in de spotlight zetten voor de Kalfsribs, die is echt bijzonder lekker. Alle ingrediënten zijn vers, lactosevrij en vaak glutenvrij. Alle vlees en gamba’s worden minimaal 24 uur ingetrokken in de marinades en vacuüm verpakt. Je hoeft echt alleen het pakje open te maken en het vlees op BBQ te gooien. Dus pak gewoon die shine! www.chickenandgambas.nl/shop